Sreda, 20.05.2020.

18:27

"Niko srpske nacionalnosti nije dobio otkaz"

Ministar odbrane Predrag Bošković negirao je danas pisanje pojedinih medija u Crnoj Gori da su pripadnici srpske nacionalnosti dobili otkaze.

Izvor: Tanjug

Ilustracija: Deposit photos/xload

Bošković tvrdi da niko u Vojsci Crne Gore nije dobio otkaz zbog srpske nacionalnosti, preneo je podgorički portal CdM.

Bošković je, navode, rekao da su iste ili slične dezinformacije plasirane u svim prethodnim godinama na portalu Sputnjik i srpskim medijima.

“Ono što sam tada, poručujem i sada, da će u VCG biti mesta za sve nacije i religije, one koji ovu državu doživljavaju kao svoju i nemaju rezervnu, koji će uvek stati u odbranu svoje države. Nebitna je nacija i religija, već samo odnos prema državi”, rekao je Bošković.

Deo crnogorskih medija objavio je juče da su pojedini pripadnici VCG podobijali otkaze, zbog sumnje da bi u slučaju većih nereda mogli da se okrenu protiv države.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: