Petak, 10.01.2020.

22:03

Američki piloti pronađeni mrtvi u bazi u Nemačkoj

Vojni zvaničnici vazduhoplovne baze Spangdhalem u Binsfeldu u Nemačkoj pokrenuli su istragu nakon što su dva američka vojna pilota pronađena mrtva u spavaonici.

Izvor: Sputnik

Američki piloti pronađeni mrtvi u bazi u Nemačkoj
Ilustracija: Depositphotos/ VBaleha

Prema izjavi zvaničnika, dvojica muškaraca pronađena su bez svesti u sobi oko 18:30, nakon dolaska hitne pomoći proglađeni su mrtvim, preneo je Sputnik.

Identiteti pilota neće biti objavljeni najmanje 24 sata nakon što članovi porodice budu obavešteni o njihovoj smrti, što je u skladu sa politikom američkog Ministarstva odbrane.

U ime Spangdahlema, rukovodeći tim izrazio je saučešće prijateljima i porodicama koji su pogođeni ovom tragedijom.

Prošlog septembra, dva pilota iz 52. eskadrile poginuli su u saobraćajnoj nesreći, auzrok nesreće još uvek nije otkriven.

Mesec dana kasnije bivši šef posade u Spangdahlemu, takođe je poginuo u saobraćajnoj nesreći tokom vožnje ka vazduhoplovnoj bazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: