Pajtić: Licemerna ponuda SNS

Predsednik DS Bojan Pajtić ocenio je da je ponuda SNS o koncentracionoj vladi u Vojvodini, vrhunac licemerja i da je za DS to neprihvatljivo rešenje.

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

10:13

Default images

"Vojvodina nije i neće biti država, pa ne može da ima vladu 'nacionalnog jedinstva'", rekao je Pajtić u intervjuu za Večernje novosti, izrazivši uverenje da je za Ligu socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i Novu demokratsku stranku (NDS) prihvatljiva politika DS.

Na pitanje koliko je realno okupljanje snažnog opozicionog bloka s obzirom na različitost među pojedinim stranačkim liderima, Pajtić je rekao da tu nema mesta sujeti poltičara već se tu radi o sudbini građana koji "svakog dana žive sve teže".

"I radi se o odgovoru na ključno pitanje: ako su reforme bolne koga treba da bole? Mislim da treba jako da bole političare i oligarhe, kriminalce, neznalice i neradnike. Čestit i vredan svet od tih reformi treba da oseti samo boljitak. Na toj liniji lako ćemo prepoznati ko će s kim biti u bloku", naveo je lider DS.

Upitan da li je DS odustala od politike evropskih integracija, Pajtić je istakao da prvo treba napraviti uređenu srpsku državu.

"Da prestanemo da klečimo. A kad ustanemo - bolje ćemo videti kuda ćemo", istakao je Pajtić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: