Utorak, 05.02.2019.

14:09

Kampanja "Budućnost Srbije" kreće sa juga FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je početak kampanje "Budućnost Srbije", a sada su poznati i prvi detalji i najvažniji koraci u prvom danu kampanje.

Izvor: B92

Kampanja
Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

Naime, na nalogu ove kampanje buducnostsrbijeav na Instagramu objavljena je fotografija predsednika Vučića kako svojim saradnicima predstavlja plan prvih koraka kampanje u okviru koje bi trebalo da budu promovisani infrastrukturni projekti, ekonomski rezultati, putna infrastruktura, strane investicije...

Podsetimo, Vučić je sinoć rekao da će u okviru ove kampanje obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, rekao kakvi su dalji planovi, ali i čuo njihove primedbe.

"Moja želja je bila, a razgovarao sam i sa premijerkom Anom Brnabić, da obiđemo, to pokrećem kao predsednik, svih 29 okruga u Srbiji - 25 u centralnoj Srbiji, Vojvodini i Beogradu, i 4 na Kosovu i Metohiji", rekao je on u intervjuu za Hepi TV.

"Hoću da razgovaram sa svim ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti", dodao je predsednik Srbije.

Kako je rekao, krenuće se od Pčinjskog okruga, gde se inače završava najteži deo puta kroz Grdeličku klisuru, ali radiće i na izgradnji jeftinih stanova.

Tako su i prve stavke u okviru kampanje Grdelica i Koridor 10, fabrike u Vranju, Vladičinom Hanu i Trgovištu, kao i razgovor sa građanima u Bujanovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: