SNS pita strance šta misle o gužvama i radovima u Beogradu

Na nalogu beogradskog odbora SNS na Jutjubu pojavila se anketa u kojoj su strani turisti odgovarali na pitanje “šta misle o gužvama i radovima u Beogradu“.

Izvor: B92

Sreda, 18.10.2017.

16:21

SNS pita strance šta misle o gužvama i radovima u Beogradu

Iako je svakodnevno funkcionisanje građana Beograda poslednjih meseci otežano zbog mnogobrojnih gradilišta koja su nikla gotovo istovremeno, vladajuću partiju je zanimalo šta o tome misle turisti, koji, doduše, verovatno ne voze svakodnevno kroz gradski špic.

Pored već uobičajenih odgovora da je “hrana izvrsna“, uz nezaobilazne ćevape i rakiju, turisti su odgovarali i na pitanje šta misle o gužvama i radovima u Beogradu.

“Sve je to kul“ i “Izgradnja ponekad ume malo da smeta, ali grad mora da se razvija“ bili su neki od odgovora, a jedna turistkinja kao da nije najbolje razumela pitanje i odgovorila je da je imala “laku vožnju do Gamzigrada“, mesta koje je udaljeno 234 kilometra od Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: