LDP: Ostavka dokaz da nema reformi

Ostavka ministra Saše Radulovića govori koliko vladajuća koalicija nije u mogućnosti da sprovede reforme, saopštila je Liberalno demokratska partija.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 25.01.2014.

11:37

Default images

Lider te stranek Čedomir Jovanović je u saopštenju za javnost kazao da je ostavka "utoliko teža" jer je bez ministra, koncepcije i rada ostao sektor privrede, koji je, prema njegovom mišljenju, najbitniji segment za izlazak Srbije iz krize.

"Ako postoji razlog za raspisivanje novih izbora, on nije u tome ko je na kom položaju ili ministarskom mestu u sadašnjoj vladi, već u nemogućnosti te i takve vlade da pokrene i sprovede bilo kakve reforme, pa čak i one koje predlaže bivši ministar Radulović", navodi se u saopštenju LDP-a.

"Srbija sebi taj luksuz ne može i ne sme da dozvoli", kažu u LDP-u..

Liberalno demokratska partija će Skupštini Srbije uputiti Zakon o radu Vlade Zorana Đinđića kao osnov za reformu radnog zakonodavstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: