Ko stavlja šine preko Mosta na Adi?

Most na Adi je završen, privodi se kraju i petlja "Radnička", a sledeći korak je izgradnja pruge na ovim saobraćajnicama.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 29.11.2013.

15:28

Default images

Direkcija za gradsko građevinsko zemljište i izgradnju Beograda početkom ove sedmice pokrenula je postupak javne nabavke za izradu projekta tramvajske pruge, a svi zainteresovani za učešće na konkursu mogu da se jave najkasnije do 25. decembra.

"Svaki ponuđač u postupku javne nabavke mora dokazati da je upisan u odgovarajući registar, da nije osuđivan krivično, da mu nije izrečena mera zabrane obavljanja delatnosti i da je izmirio dospele poreze, doprinose i druge javne dažbine u skladu sa propisima Republike Srbije ili strane države kada ima sedište na njenoj teritoriji", navodi se u ponudi koju je oglasila direkcija.

Dodatni uslovi su da ponuđač nije u stečaju ili likvidaciji i da raspolaže dovoljnim poslovnim kapacitetom.

Učesnici konkursa moraće da pokažu i iskustvo, te da su u prethodnih pet godina imali minimum jednu referencu na poslovima izrade idejnih ili glavnih projekata tramvajske pruge.

Kriterijum za ocenjivanje biće najniža ponuđena cena usluge, koja mora biti iskazana u dinarima sa svim uračunatim troškovima i popustima, bez poreza na dodatu vrednost. Ali naručilac, takođe, može i da odbije ponudu zbog neuobičajeno niske cene, odnosno ukoliko značajno odstupa u odnosu na tržišno uporedivu cenu i izaziva sumnju u to da će javna nabavka biti obavljena u skladu sa ponuđenim uslovima.

Izbor naručioca biće poznat do 31. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: