Vukašinović v.d. direktora Jata

Vlada Srbije je na predložila odboru direktora Akcionarskog društva zaJat Airway da imenuje Velibora Vukašinovića za vršioca dužnosti generalnog direktora.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2013.

13:54

Default images

Vlada je za direktora Republičke direkcije za imovinu postavila Jovana Vorkapića, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Podsetimo, Vukašinović se pominjao kao kandidat za preuzimanje fotelje od Vladimira Ognjenovića, još u martu.

"Ono što mogu da potvrdim jeste da sam od 18. marta savetnik direktora “Jata”, a vlada je ta koja će na sednici doneti odluku ko će zameniti Ognjenovića. Posle toga, na predlog vlade, novog direktora bira skupština “Jata” i to je procedura", kaže govorio je tada Vukašinović koji je kandidat SNS.

Završio je vazduhoplovnu akademiju u Zadru, a diplomirao i na Filozofskom fakultetu, odsek za istoriju. Bio je probni pilot u UTVI i deset godina vazduhoplovni šef inspektora za letačko osoblje.

Vukašinović je od 2004. do 2009. bio na čelu Sektora za nadzor vazdušnog saobraćaja u Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: