"Radićemo dan-noć, 10.000 na raspolaganju narodu Srbije"

Predsednik turske kompanije Tašjapi Emrulah Turanli kaže da je toj kompaniji Srbija dala veliku odgovornost da završi projekat auto-puta Beograd - Sarajevo.

Srbija

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 21.09.2018.

14:23

Foto: Tanjug/Kabinet potpredsednice Vlade Srbije M.Mirèetiæ

On je prilikom potpisivanja Okvirnog sporazuma u oblasti infrastrukturnih projekata sa Srbijom, što obuhvata i izgradnju auto-puta Beograd-Sarajevo, kazao da će raditi dan i noć kako bi opravdali poverenje i prema narodu i prema državi.

"Dobili smo podršku da ovaj projekat prijateljstva izvedemo do kraja, spremili smo skoro sve i uskoro ćemo krenuti izvođenje projekta kako bismo u što skorijem roku počeli svoj zadatak", rekao je on i dodao da niko ne treba da sumnja u ovaj projekat i da će biti urađen u rekordnom roku, čak i pre vremena.

Kako je naveo, svih 10.000 zaposlenih u toj kompaniji biće na raspolaganju narodu Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: