Srbija

Petak, 07.09.2018.

08:08

Mali najavio uplatu za "Teslu", sindikati traže deo

Sindikati beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla" saopštili su da će tražiti učešće u dobiti od koncesione naknade francuske kompanije Vinci.

Izvor: Beta

Mali najavio uplatu za
Foto: Thinkstock

Ministar finansija Siniša Mali najavio je ove nedelje da će koncesiona naknada biti uplaćena do kraja godine.

Četiri sindikata Aerodroma "Nikola Tesla" (Sloga, Nezavisni sindikat, Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata i Sindikat Zaposlenih u AD Aerodrom "Nikola Tesla") ocenili su da učešće u dobiti traže zato što su "radnici ostvarili maksimalan napor u cilju podizanja nivoa usluge, nivoa poslovanja i povećanju broja operacija kao i povećanju broja putnika".

Sindikati su zatražili da se sve strane u procesu pridržavaju zakona i da poštuju njihovo mišljenje sindikata, "koji se u ovom momentu zalažu za zvanične pregovore u cilju ublažavanja socijalnih, ekonomskih i pravnih posledica po radnike".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: