Vučić: Naš životni cilj je izgradnja metroa

Predsednik Srpske napredne stranke i Srbije Aleksandar Vučić najavio je pokretanje projekta izgradnje metroa u Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 03.02.2018.

14:45

Vučić: Naš životni cilj je izgradnja metroa
(Foto: Thinkstock)

"Naš životni cilj je izgradnja metroa, da završimo Beograd na vodi, da svaki deo Beograda ima vodovod, kanalizaciju, ambulantu, apoteku", kazao je Vučić na predizbornom skupu kandidata liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" za odbornike Skupštine grada.

Vučić je kazao da je vlast u prethodne četiri godine grešila ali i da je za razliku od drugih, radila i gradila svakog dana za, kako je rekao, "budućnost naše dece".

"Kada su Đilas i Šapić vodili Beograd obaveze grada iznosile su 1,2 milijarde evra a danas su manje za 520 miliona, za toliko su manje zaduženi gradjani Beograda", kazao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: