"Pisao Miki iz Jele, kaže dobro što je Ikea došla"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobio poruku od vlasnika jedne srpske kompanije nameštaja u kojoj navodi da je dobro što je Ikea došla.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 10.08.2017.

10:19

Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

“Noćas sam dobio poruku od Mikija Radovanovića iz Jele iz Jagodine koji kaže: super što ste doveli Ikeu. Drago mu je što će imati konkurenciju jer će i oni praviti bolji nameštaj”, naveo je Vučić.

"To je taj duh pobede, konkurencije. Iako mi se čini da bi se neki vratili u samoupravljanje", naglasio je predsednik.

Vučić kaže da je u svakoj zemlji gde je došla Ikea povećana potrošnja i proizvodnja nameštaja i da je optimista što se tiče srpskih proizvođača da će se njihovi proizvodi naći u globalnoj ponudi švedske kompanije.

Vučić je prilikom otvaranja Ikee izrazio uverenje da će njenim dolaskom proizvodnja nameštaja u Srbiji da napreduje, a ne da nazaduje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: