Srbija: Ikea traži najviše radnika do sada

Kompanija Ikea objavila je da će raspisati konkurse za zapošljavanje 250 novih radnika, što je najveći talas zapošljavanja te kompanije u Srbiji.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 20.01.2017.

10:50

Srbija: Ikea traži najviše radnika do sada
Foto: Ikea

U periodu od 20. do 29. januara i od 27. februara do 7. marta biće objavljeni konkursi za radnike u odeljenjima prodaje, logistike, tehničkog upravljanja objektom, odnosa s kupcima, procene štete i popravke nameštaja, dostave proizvoda, hrane, u kontakt-centru i kolege za rad na kasama, piše u saopštenju.

Prijave zainteresovanih kandidata primaju se preko zvanične internet-stranice Ikea Srbija, na kojoj se mogu naći sve informacije o postupku zapošljavanja, a prvi korak je podnošenje biografije.

Nakon pregleda pristiglih biografija slede telefonski intervjui, a potom i razgovori uživo, kao i procenjivanje kandidata kroz tzv. evaluacioni centar, gde se, osim poslovnih veština, procenjuje i usklađenost ličnih vrednosti kandidata sa vrednostima kompanije Ikea.

Ikea podseća da je u prethodnim mesecima zaposleno 50 radnika.

Robna kuća IKEA u Beogradu otvara se na leto 2017. godine, u Bubanj Potoku. Ukupno će biti zaposleno oko 300 ljudi koji će se brinuti za oko tri miliona posetilaca, koliko se očekuje u prvoj godini poslovanja, kao i za više od 9.500 proizvoda, koliko će biti u asortimanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: