Ukida se voz Beograd-Solun

Međunarodni voz „Helas ekspres“ koji saobraća na relaciji Solun – Beograd biće ukinut od 4. septembra zbog građevinskih radova na pruzi Koridora 10 u Srbiji.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 30.08.2016.

09:51

Ukida se voz Beograd-Solun
(Foto: Thinkstock.com)

Makedonske železnice saopštile su da će prekid putničkog saobraćaja važiti sve do kraja voznog reda ove godine.

Ponovno upostavljanje redovne putničke linije na relaciji Solun-Skoplje-Beograd, kako je najavljeno, zajednički će usaglasiti „MŽ Transport“, „Srbija voz“ i „Trainose“ - Grčkih železnica, pišu Večernje novosti.

Voz 334 poslednji put (na teritoriji MŽ) ove godine će saobraćati 3. septembra na relaciji Đevđelija – Beograd, dok će voz 335 (na teritoriji MŽ) saobraćati do 3. septembra na relaciji Beograd-Đevđelija prema vremenu utvrđenim redom vožnje.

Putnici će od Đevđelije do Soluna biti prevezeni autobusom u organizaciji “Trainose“, precizira se u saopštenju objavljenom u Skoplju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: