Srpska dobila Banku Srpske

Republika Srpska danas je i zvanično preuzela upravljanje Balkan Investment bankom Banjaluka koja će ubuduće raditi pod nazivom Banka Srpske.

Region

Izvor: B92

Petak, 30.08.2013.

17:01

Default images

Članovi Nadzornog odbora Banke Srpske su direktorka Investiciono-razvojne banke RS Snežana Vujnić, direktorka Elektroprivrede RS Branislava Milekić, direktor Garantnog fonda Radivoje Krčmar, direktor Fonda PIO Mladen Milić i Vojislav Blagojević, odlučeno je na vanrednoj skupštini akcionara ove banke.

Naredne sedmice biće održana sednica novoizabranog Nadzornog odbora koji će imenovati Upravu Banke Srpske, odrediti buduću poslovnu politiku i usmerenost banke ka ostvarenju poslovnih rezultata, rekao je posle skupštine akcionara privremeni upravnik Balkan Investment Banke Dejan Radmanović.

On je potvrdio da je banka do dokapitalizacije države od 30 miliona KM (oko 15 miliona evra) imala smanjene kreditne aktivnosti što je i uticalo na pad prihoda od kamata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

23 h

Podeli: