Šef iz snova: Radniku za godišnjicu rada poklonio BMW i luksuzan sat

Vernost i višegodišnji predani rad zaista se isplate.

Region

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2019.

11:02

Šef iz snova: Radniku za godišnjicu rada poklonio BMW i luksuzan sat
(Foto: Thinkstock, ilustracija)

To je potvrdio slučaj Ivana Mezge, Međimurca zaposlenog u Austriji, koga je šef za dvadesetogodišnji rad nagradio automobilom marke BMW i skupocenim satom.

Ivan Mezga (48) iz Dekanovca zaposlen je u kompaniji za proizvodnju vina Strablegg-Leitner u Austriji, a nedavno je od strane svog poslodavca nagrađen BMW-om 320d iz 2010. godine i skupocenim ručnim satom, prenosi portal eMedjimurje.hr.

Razlog? Ivan je proslavio okruglih 20 godina rada u kompaniji, a ovu značajnu godišnjicu njegov šef odlučio je da obeleži upečatljivom nagradom.

S obzirom na to da je Ivan pasionirani zaljubljenik u ovu vrstu automobila, poklon ga je oduševio. Posebno je naglasio da je srećan što radi u kompaniji s prekrasnim podrumima evropskih vinograda.

Mi bismo dodali, i s šefom koji ceni svoje radnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: