BBC

Sreda, 28.06.2023.

15:49

Supermen: Ko tumači glavne uloge u novom filmu o superheroju

Glumac Dejvid Korensvet i glumica Rejčel Brosnahan izabrani su za glavne uloge u najnovijem filmu o Supermenu.

Izvor: BBC

Supermen: Ko tumači glavne uloge u novom filmu o superheroju
Dejvid Korensvet i Rejèel Brosnahan igraæe u novom filmu koji æe premijerno biti objavljen 2025. godine/Getty Images

Glumci Dejvid Korensvet i Rejčel Broznahan izabrani su da igraju Supermena, odnosno Luis Lejn u filmu "Supermen: Nasleđe".

Novi kasting je usledio pošto je britanski glumac Henri Kavil prošle godine odlučio da više ne nosi plašt superheroja.

U trci za glavne uloge, konkurisalo je šestoro glumaca, navodi Holivud reporter.

"Oni nisu samo neverovatni glumci, već i divni ljudi", napisao je reditelj Džejms Gan na Tviteru.

Korensvet ima 29 godina i rodom je iz Filadefije, a poznat je po ulogama u trileru "Biser" iz 2022. godine, seriji "Političar" koja se emitovala na Netfliks platformi i mini seriji "Ovo je naš grad".

Glumcu će ovo biti prva glavna uloga u velikom studijskom filmu.

Rejčel Broznahan je stekla slavu u seriji "Kuća od karata", a za ulogu u seriji "Veličanstvena gospođa Mejzel" osvojila je Emi.

Reditelj Džejms Gan, koji je nedavno preuzeo superherojsku franšizu zajedno sa producentom Piterom Safranom, rekao je u februaru da "Supermen: Nasleđe" označava pravi početak u DC univerzumu.

Film koji bi trebalo da bude premijerno prikazan 2025. godine, deo je niza novih filmskih i TV naslova koji će biti predstavljeni tokom naredne decenije, pod naslovom "Prvo poglavlje: Bogovi i čudovišta".

Samo tri glumca su do sada igrala Supermena na velikom platnu - Kristofer Riv 1978, Brendon Rut 2006. i Henri Kavil 2013. godine.

Kavil se pojavio u filmovima "Betman protiv Supermena: Zora pravde i Liga pravde".

Korensvet i Broznahan su dobili uloge pošto su uradili test snimanje u kostimu i sa šminkom, izvestio je Dedlajn. Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: