Huawei P20 Lite dobio recenziju, a još nije ni predstavljen VIDEO

Čini se da je jedan italijanski trgovac javno pokazao Huawei P20 Lite, što je neko drugi iskoristio kako bi napravio kratku video recenziju "s nogu".

Izvor: B92

Subota, 17.03.2018.

18:10

Huawei P20 Lite dobio recenziju, a još nije ni predstavljen VIDEO
Foto: YouTube Screenshot

Tako je, između ostalog, moguće videti kako izgleda Huaweijev softverski interfejs EMUI i kako se prilagođava traci na vrhu ekrana.

Uređaj u videu ima dve kamere na poleđini i jednu na prednjoj strani, što je u skladu sa dosadašnjim glasinama o P20 Lite.

Sudeći prema snimku, ovaj smartfon će zadržati 3,5-milimetarski ulaz za slušalice i imati četiri GB RAM-a i FHD+ ekran dijagonale 5,84 inča (14,8 centimetara) izduženih razmera 19:9, s minimalističkom ramom, koji bi trebalo da bude ugrađen i u jeftinije modele.

Tu je i osmojezgarni procesor, 64 GB memorije, baterija kapaciteta 3.000 mAh i Android 8 Oreo.

Što se cene tiče, spominje se 369,9 evra.

Zvanično predstavljanje nove Huaweijeve perjanice zakazano je za 27. mart, piše Tech Radar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: