Zrenjanin - Hronika - B92 Lokal

Zbog ovoga se gine: Vozač u Zrenjaninu preko pune linije u krivini pretiče kolonu VIDEO

Koliko još saobraćajnih nesreća treba da se dogodi, koliko vesti da se pročita i uznemirujućih snimaka da se pogleda da bismo shvatili da nesavesnim ponašanjem u saobraćaju ugrožavamo svoj, život saputnika i drugih učesnika i da smo najčešće sami faktor koji dovodi do tragedija?

Izvor: Blic Zrenjanin
Podeli
Foto: Shutterstock/FCerez
Foto: Shutterstock/FCerez

Najnovije vesti iz Zrenjanina čitajte ovde.

I dok ovog jutra čitamo o teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je kod Pećinaca život izgubio jedan muškarac, a osamnaestorica su povređena kada je minibus sleteo s puta kod Pećinaca, na socijalnim mrežama se pojavio snimak iz Zrenjanina koji svedoči bahatosti vozača koji je preko pune linije pretekao kolonu vozila.

On je, naime, krenuo u preticanje preko pune linije i u krivini kada su ispred njega bila tri vozila, mada se na snimku kasnije vidi da se formirana kolona ispred duža, međutim, sa sporednog puta se uključio još jedan automobil, te tako nije mogao da se vrati u kolonu kako je prvobitno zamislio. Onda je obišao i njega i vratio se u svoju traku, a na snimku se u suprotnoj nekoliko trenutaka kasnije pojavljuje kamion, piše Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.