Niš: Saniran kvar na tuševima na bazenu "Čair"

Kvar na tuševima na bazenu “Čair” je posle nedelju dana saniran i korisnici bazena sada imaju i toplu vodu za tuširanje.

Izvor: B92

Utorak, 18.05.2021.

10:35

Niš: Saniran kvar na tuševima na bazenu
Foto: Bohbeh/Shutterstock

Proteklih dana neki građani su se žalili da ne mogu da se tuširaju po izlasku iz bazena jer je iz tuševa tekla samo hladna voda. Prema rečima Dragana Perića, direktora Sportskog centra “Čair” do kvara je došlo nakon prebacivanja centra na kotlarnicu Univerzitetskog kliničkog centra nakon gašenja kotlarnice Čair.

"Nakon prelaska na kotlarnicu UKC Niš došlo je do povećanja pritiska koji je izazvao pucanje cevi i kvar. Sistemi su bili predviđeni do 3 bara, dok je sada ta isporuka 5", kazao je Perić.

On je dodao da je voda u bazenama topla i da građani koji se rekreativno bave plivanjem i članovi klubova koji treniraju na bazenu nisu imali problema takve prirode jer je voda u bazenima bila odgovarajuće temperature.

Perić je najavio i renoviranje zatvorenih bazena i remont sistema na bazenima.

"To neće uticati na treninge sportskih klubova. U saradnji sa njima odrediće se datum kada će se izvoditi radovi, a ukoliko bude bilo potrebno dobiće i vreme za svoje treninge na otvorenim bazenima", kazao je Perić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: