Ljubimac na B92.net

Upoznajte Hamlet, najslađe prase koje ste ikada videli FOTO

Iako Hamlet vodi veoma uzbudljiv način života i uživa u modernom oblačenju i skitnji po gradu, ona ima još jedan važan zadatak - ulogu terapeuta.

Izvor: B92
Podeli

Na profilu @hamlet_the_piggy na Instagramu možete videti kako izgleda život praseta u velikom gradu Nišvilu - od smešnih perika, kostima i naočara do vožnje u automobilima.

Uprkos očigledno glamuroznom načinu života koji vodi, Hamlet ima veoma važnu ulogu u životu Melani Gomez - ona je dragoceni terapeut.

Melani je tokom fakulteta dijagnostikovana epilepsija, a kada se njeno stanje pogoršalo, rešila je da potraži pomoć u terapijskoj životinji.

"Moj suprug je želeo da mi nađe društvo, ali je on veoma alergičan na pse i mačke. Pokazala sam mu snimak mini-svinje kako se igra sa psom i on je bio zauvek kupljen", kazala je za Bored Panda.

"Hamlet me je spasla. Moja epilepsija me je naučila kako život može da bude težak, a Hamlet mi je pokazala da je uprkos tome život prelep dar."

Gomez je potom odlučila da sa celim svetom podeli neverovatnu energiju koju Hamlet poseduje, dokumentujući na Instagramu zabavnu stranu prasenceta.

Njene objave nastavljaju da oduševljavaju i inspirišu obožavatelje širom sveta, a Hamlet na ovoj mreži prati skoro 350.000 ljudi.

Bilo da se oblači za Noć veštica, druži sa drugim četvoronožnim prijateljima, ili se samo mazi sa svojim vlasnicima, Hamlet uvek donosi radost.

Zanimljivosti

strana 1 od 8 idi na stranu