Kada će pas Jova naći novi dom?

Sigurno ste do sada čuli ili možda čak i videli simpatičnog psa koji se vozi gradskim prevozom.Osvojio je srca Beograđana kojima nimalo nije smetalo da sede pored njega u prevozu a nedavno je preko društvenih mreža pokrenuta i akcija njegovog udomljavanja.

Izvor: Izvor: B92, Jovana Vukojeviæ

Nedelja, 14.04.2013.

19:00

Default images

Ko nije imao prilike da mu pas Jova bude saputnik morao je barem čuti za njega. Kuca koja strpljivo čeka na stanici prevoz,mirno uđe i vozi se do svog odredišta, uspeo je da šarmira Beograđane.

A građani na pitanje da li su primetili Jovu i da li bi im smetalo da se vozi pored njih kažu:

"Jesam,videla sam ga,bilo mi je skroz normalno."

"Čula sam da se vozi i da izađe na stanici koja mu treba, nemam ništa protiv volela bih da i mene puste sa kucom.

"Nisam ali bih se vozila, nemam ništa protiv jer imam kućnog ljubimca."

"Ne bih imao ništa protiv,psi se voze vozovima, lete avionom pa mogu i da idu gradskim saobaraćajem".

Aleksandra je od svojih prijatelja čula za ovog simpatičnog i pametnog lutalicu. Redovni korisnik gradskog prevoza odmah je zaintrigirao.

"Nisu mogli da veruju kako se to pas vozi autobusom, izađe i uđe gde treba,nikome ne smeta,niko ga ne dira. Imam trenutno mogućnosti da čuvam psa, ali on nije prvi pas koga čuvam, imala sam ih pedesetak, imam prazno mesto za njega"

Iako su se sprijateljili, nažalost Aleksandra nije u mogućnosti da ga zadrži. Ali neće ga se tako lako ni odreći. Mora se naći ozbiljan gazda koji će mu biti posvećen.

"Imam to jedno mesto viška koje služi baš za privremeni smeštaj, nemam sada ni finansijske mogućnosti a ni vremena da se bavim sa dva psa jer već imam jednog svog. Tražimo ozbiljne udomitelje, nekoga ko će mu pružiti ljubav, ko će brinuti. Zato to toliko dugo i traje, to treba da bude neko ko je već imao psa i zna šta to znači, kakva je to obavaeza a ko će mu istovremeno biti najbolji prijatelj.

Iako je Jovi sa Aleksandrom lepo, ovo je samo privremeno rešenje. Zato ako želite da udomite ovu simpatičnu kucu javite se i proširite svoju porodicu za još jednog člana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: