Dženifer Aniston prvi put na televiziji nakon "Prijatelja"

Dženifer Aniston se vraća na televiziju, skoro 14 godina nakon što je serija "Prijatelji" završena, ovaj put zajedno sa Riz Viterspun.

Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Epl je naručio dve sezone drame u kojoj će, pored toga što će biti i producenti, glavne uloge tumačiti Dženifer Aniston i Riz Viterspun.

Projekat je naručen i dogovoren čak i pre emitovanja pilot-epizode, a predstavlja veliku stvar za kompaniju Epl, imajući u vidu kakve zvezde će se pojavljivati. Još se ne zna datum lansiranja serije.

Serija je opisana kao "pogled u živote ljudi koji pomažu Americi da se probudi svakog jutra", istražujući "jedinstvene izazove sa kojima se susreću žene i muškarci koji su svakoga dana na televiziji".

Najava za ovu, još neimenovanu, seriju stigla je samo nekoliko meseci nakon što je serija "Big Little Lies", koju je producirala Riz Viterspun, osvojila osam Emi nagrada.

Anistonova se nije pojavila u redovnoj ulozi na televiziji od kada se serija "Prijatelji" završila 2004. godine.

Riz Viterspun je gostovala u šestoj sezoni serije "Prijatelji", a igrala je sestru lika Dženifer Aniston.

Izvor: Nedeljnik.rs

Aktuelno

"Muzika i fudbal govore istim jezikom"

Nema veze koje ste nacionalnosti ako umete da uživate u spektaklu. Koncerti se dele na one koji se pamte i one koji se brzo zaborave. Meni će ova poseta Rusiji i gostovanje u Samari ostati dugo u sećanju, rekao je Goran Bregović.

Aktuelno ponedeljak 18.06. 21:30 Komentara: 15

Milisav Savić otvara 47. Brankovo kolo

Najveću pesničku manifestaciju u Srbiji i okruženju -"Brankovo kolo", svojom besedom o Branku Radičeviću, otvoriće ugledni srpski pisac Milisav Savić, kojem će tom prilikom, za ukupno književno delo, biti uručena "Statueta Branka Radičevića" (rad vajara Jovana Soldatovića).

Aktuelno ponedeljak 18.06. 10:42 Komentara: 0
strana 1 od 133 idi na stranu