Dženifer Aniston prvi put na televiziji nakon "Prijatelja"

Dženifer Aniston se vraća na televiziju, skoro 14 godina nakon što je serija "Prijatelji" završena, ovaj put zajedno sa Riz Viterspun.

Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Epl je naručio dve sezone drame u kojoj će, pored toga što će biti i producenti, glavne uloge tumačiti Dženifer Aniston i Riz Viterspun.

Projekat je naručen i dogovoren čak i pre emitovanja pilot-epizode, a predstavlja veliku stvar za kompaniju Epl, imajući u vidu kakve zvezde će se pojavljivati. Još se ne zna datum lansiranja serije.

Serija je opisana kao "pogled u živote ljudi koji pomažu Americi da se probudi svakog jutra", istražujući "jedinstvene izazove sa kojima se susreću žene i muškarci koji su svakoga dana na televiziji".

Najava za ovu, još neimenovanu, seriju stigla je samo nekoliko meseci nakon što je serija "Big Little Lies", koju je producirala Riz Viterspun, osvojila osam Emi nagrada.

Anistonova se nije pojavila u redovnoj ulozi na televiziji od kada se serija "Prijatelji" završila 2004. godine.

Riz Viterspun je gostovala u šestoj sezoni serije "Prijatelji", a igrala je sestru lika Dženifer Aniston.

Izvor: Nedeljnik.rs

Aktuelno

Japanci i te kako slušaju i shvataju balkansku muziku

Članovi japanske muzičke grupe "JapaLkan", poznate po negovanju balkanskog melosa i izvođenju muzike sa ovih prostora, održaće prvi koncert u Beogradu pod nazivom "Srpski koncert - voljenoj srpskoj zemlji" 19. januara 2018. godine, u 19 časova, u Ustanovi kulture "Vuk Stefanović Karadžić". Pitate se kako su uopšte saznali za srpsku muziku?

Aktuelno utorak 16.01. 12:45 Komentara: 6

Rokenrol slavlje u Vrbasu

U subotu je na trgu Nikole Pašića u srcu Vrbasa grupa Van Gogh svojim eksplozivnim nastupom poželela srećnu Novu godinu po Julijanskom kalendaru, temperamentnoj i pozitivno raspoloženoj publici.

Aktuelno ponedeljak 15.01. 12:59 Komentara: 2
strana 1 od 87 idi na stranu