Povratak u školu sa najčitanijim Vulkančić knjigama

Pripremite svoje školarce za nove avanture! Od 19. avgusta do 1. septembra očekuju vas sjajni popusti na odabrane edukativne knjige za najmlađe. Pri kupovini jedne knjige ostvarujete 15% popusta, za dve knjige očekuje vas popust od 25%, a ukoliko se odlučite za tri naslova sa spiska knjiga obuhvaćenih akcijom, ostvarićete čak 35% popusta.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Na sajtu vulkancic.rs pronađite bogato ilustrovane encikolopedije, atlase istorije i mitova, zanimljive priče o nauci, ljudskom telu, prirodi i životinjama.

Spisak knjiga na akciji pogledajte putem LINKA.

Pridružite se Sizifu u borbi za pravopis u trećoj knjizi popularnog serijala 100 Sizifovih pravopisnih pravila Bojana Jokanovića! Uz duhovito ilustrovane pravopisne greške, knjiga će vam pomoći da rešite još jezičkih nedoumica i naučite pravopisnu normu, i to na kreativan i lak način. Postanite šampioni u poznavanju pravopisa!

1000 mega mozgalica je zbirka izuzetno zanimljivih zadataka za decu koji će im zaokupiti pažnju. Na zabavan i kreativan način deca će razvijati svoje intelektualne sposobnosti i učiće da budu istrajna u svemu što rade.

Istorija nije ni dosadna ni naporna. U to će vas uveriti Atlas istorije uzbudljivom istorijskom pričom, od antičke Grčke, preko Ruskog carstva i Otomanske imperije, do neverovatnih savremenih otkrića, a sve to uz mnogo dosetki, humora i zanimljivih činjenica. U ovoj avanturi upoznaćete mnoge vladare, naučnike, umetnike, astronaute i gusare. Zakoračite u petnaest neverovatnih civilizacija!

Atlas mitova je edukativna knjiga i predstavlja odličan uvod u neke od najzanimljivih kultura sveta. Svaki odeljak ima sopstvenu mapu na kojoj su predstavljeni i ilustrovani najvažniji bogovi, heroji, fantastična bića. Dok budete putovali svetom, upoznaćete nezaboravna božanstva, čudovišta, junake, varalice i fantastična bića.

Šta je manje od ćelije? Da li su rebra savitljiva? Zašto su zubi različitog oblika? Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriće vam Dečja encikolopedija: Ljudsko telo. U ovoj zanimljivoj knjizi pronaći ćete neverovatne fotografije, ilustracije i zapanjujuće činjenice koje će vam pomoći da odgovorite na sva pitanja o ljudskom telu.

Otisnite se na epsko putovanje od početka svemira, preko nastanka prvih živih bića i civilizacija, sve do modernog sveta i otkrijte neverovatnu naučnu priču o istoriji svega. Koliko je star svemir? Šta se desilo s dinosaurima? Kada su ljudi otkrili vatru? Knjiga Istorija apsolutno svega je obogaćena zanimljivim ilustracijama, tabelama, mapama, i idealan je poklon za male radoznalce.

Knjiga Izuzetni naučnici nudi vam pregršt zanimljivih informacija o životima četvorice poznatih naučnika. Čitajte o neverovatnoj hrabrosti Stivena Hokinga, izumima Galilea Galileja, genijalnoj osobenosti Alberta Ajnštajna i putovanjima Čarlsa Darvina. U njihovim otkrićima, koja su promenila svet, zasigurno ćete naći inspiraciju za velika dela.

U knjizi Sveznalice: Zašto i kako? naći ćete odgovore na pitanja koja svakodnevno postavljate! Zašto pingvinima nikad nije hladno? Kako se biljke hrane? Zašto su Egipćani gradili piramide? Uz 700 pitanja i odgovora, divne ilustracije, shematske prikaze i neobične primere otkrijte zanimljive činjenice o nauci, ljudskom telu, prirodi, životinjama, istoriji i mnogo čemu drugom.

Spisak knjiga na akciji pogledajte putem LINKA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4 idi na stranu