"Noć knjige" 8. juna u 26 gradova u Srbiji i regionu

Osamnaesta regionalna manifestacija "Noć knjige" biće održana 8. juna na 55 lokacija, u 26 gradova u Srbiji i regionu, najavila je danas izdavačka kuća "Laguna".

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.05.2018.

11:56

Foto: Thinkstock

"Noć knjige" održaće se u "Laguninim" klubovima čitalaca i knjižarama "Delfi" od 17 sati do ponoći, a regionalni karakter manifestaciji daju "Lagunini" klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

"Laguna" je na svoja izdanja obezbedila popuste 25 odsto za kupovinu jedne knjige, 30 odsto za dve knjige, 35 odsto za tri knjige i 40 odsto za kupovinu četiri i više knjiga.

Popust na knjige drugih izdavača i na strana izdanja biće 20 odsto, a gift asortiman biće snižen za 10 odsto. "Noć knjige" je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu.

Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati "Lagunine klubove" čitalaca i knjižare "Delfi" poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca, čiji broj raste iz godine u godinu.

Manifestaciji su se i ove godine priključile brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce. Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima, a prijatelji manifestacije su spremili brojne i raznovrsne poklone za sve koji budu učestvovali u "Noći knjige".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: