Pevač Weeknd zna zašto nije nominovan za nagradu Gremi

Nakon objave nominacija za prestižnu nagradu Gremi, javnost je videla da se Weeknd ne nalazi ni u jednoj kategoriji.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2020.

12:59

Pevač Weeknd zna zašto nije nominovan za nagradu Gremi
Foto: Getty Images, Joshua Blanchard / Stringer

Weeknd, koji je objavio neverovatno popularni album "After Hours", ostaće ove godine bez Gremija.

Pevač, čije pravo ime je Abel Makonen Tesfej, oglasio se ovim povodom i na svom nalogu na Tviteru.

"Gremiji su korumpirani. Dužni ste meni, mojim obožavateljima i industriji, morate da budete transparentni", napisao je on ukratko.

Iz Akademije poručuju da "nije došlo ni do kakvog uskraćivanja". Razlog zašto jedan od najboljih albuma ove godine, niti jedan od najpopularnijih izvođača, nema nijednu nominaciju može da bude i najava da će Weeknd nastupati na poluvremenu NFL utakmice sledeće godine.

Akademija mu je ove godine ponudila da nastupa na ceremoniji Gremija, pod uslovom da otkaže performans na poluvremenu, što je on odbio. Prema navodima stranih medija, nakon što je pevač odbio da prihvati ultimatum, članovi Akademije koji su pregovarali o nastupu na ceremoniji za Gremi su "otišli sa sastanka besni".

Vizuelni album "After Hours" izrodio je više hitova poput "Blinding lights", "Until I bleed", "Snowchild", "Heartless", "In your eyes", kao i najskoriji, "Too late".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: