U inat licemerju: Van Gogh održao akustični koncert u Pančevu

Rok grupa Van Gogh održala je sinoć u Kulturnom centru Pančeva akustični koncert za pamćenje.

Podeli

Koncert će ostati upamćen po novom stilskom i kreativnom pristupu muzici popularnog rokenrol sastava, kao i po energičnoj atmosferi.

Iako navikla na britke i gromoglasne rifove najboljeg rok benda sa ovih prostora, publika različitih generacija sinoć se predala novom talasu dobro poznatih nota i stihova grupe Van Gogh.

Dan pre svih, i to "u inat osmomartovskom licemerju", kako je i glasio najavni slogan koncerta, poznati sastav je napravio vrhunski muzički događaj.

Više od dva i po sata kroz nesvakidašnju interakciju između benda i publike, KCP se ljuljao u ritmu ljubavi.

Ovaj akustični "zvučni paket" prvi je u nizu mnogobrojnih koncerata koje će grupa održati u Srbiji, regionu i inostranstvu tokom 2018. godine, u ambijentima kulturnih centara i pozorišta.

Sinoć smo se uverili da Van Gogh i posle 32 godine na točkovima, sve što radi, radi maksimalno predano i posvećeno.

Ako se po jutru dan poznaje, novi studijski album koji grupa najavljuje za 2018, sigurno će biti osveženje za domaću muzičku scenu.

Muzika

Filharmoničari vas pozivaju na piknik #2

Uoči novog Muzičkog piknika pod zvezdama, koji je zakazan za nedelju 24. jun, violinistkinja Jelena Dragnić se priseća kako je izgledao prvi koncert na otvorenom koji je Beogradska filharmonija prošle godine održala u novobeogradskom bloku 13 kod Ušća.

Muzika četvrtak 21.06. 14:40 Komentara: 2

Počinje Arsenal Fest 08 u Kragujevcu

Arsenal Fest 08 počinje večeras u Kragujevcu nastupima bendova "Editors", "The Kills", "Marky Ramone' Blitzkrieg", "Dub Inc", "Yu grupa" i brojnih drugih, a do 23. juna sviraće i "Jinx", "Morcheeba", "Kultur Shock", "Enter Shikari", "Disciplin A Kitschme", "Plavi orkestar", "Letu štuke", "Let 3"...

Muzika četvrtak 21.06. 11:30 Komentara: 1

Ivo Pogorelić ponovo u Beogradu 7. novembra

Slavni pijanista Ivo Pogorelić, koji se posle skoro tri decenije prošle godine vratio na beogradsku scenu, ponovo će svirati u Kolarčevoj zadužbini 7. novembra, ovoga puta sa Filharmonijom nacija, kojom će dirigovati Justus Franc.

Muzika sreda 20.06. 16:36 Komentara: 3
strana 1 od 1299 idi na stranu