Makedonska zvezda Kaliopi nastupa na Kolarcu

Kaliopi, najveća makedonska pop zvezda i jedna od najvećih pop zvezda i vokala na Balkanu će 25.novembra održati koncert na Kolarcu.

Izvor: B92
Podeli
foto: Kristijan Teodorov
foto: Kristijan Teodorov

Beogradska publika će po prvi put čuti njene najveće hitove u akustičnoj verziji. Upravo je to i razlog zbog čega je i odabran Kolarac kao koncertni prostor, jer je idealan za ovu vrstu koncerta. Kaliopi je uvek znala da iznenadi, tako da će ovaj koncert biti poseban muzički dožvljaj.

"Beograd ima uvek posebno mesto za sve ono što muzika i život za mene znače..
Jedva čekam 25.novembar, jer pripremam jednu od najvećih poslastica za beogradsku publiku, unplugged koncert.
Zato sam želela da to podelim sa njima u Kolarcu. Očekuje se hladan novembar, al zato moj „Kofer Ljubavi“ će biti pun topline i snage pesama koje me vode iz grada u grad... Beograde, čekaj me! " izjavila je uzbuđena Kaliopi.

Ovo će svakakako biti ekskluziva za njene fanove, kao i sve sladokusce dobrog zvuka. Dođite da uživate u divnom vokalu i da čujete hitove Rođeni, Crno i belo, Kofer ljubavi, Vučica, Mrvica i druge u novom ruhu.

Karte su u prodaji u sistemu Eventima kao i na blagajni Kolarca.

Muzika

Dan kada je Zigi odleteo u večnost

Danas se navršilo tačno dve godine od smrti velikog svetskog muzičara i svestranog umetnika Dejvida Bouvija, koji je preminuo samo dva dana nakon svog 69. rođendana, posle 18 meseci duge borbe sa karcinomom.

Muzika sreda 10.01. 21:26 Komentara: 45
strana 1 od 1277 idi na stranu