Poziv za sve inspirisane Oktobarskim salonom

Ukoliko ste posetili prošlogodišnji Oktobarski salon, održan u zdanju bivše RK “Kluz”, i imate svoje fotografije koje ste tom prilikom napravili, art³ i džez klub Čekaonica pozivaju vas da učestvujete u izložbi.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 29.04.2014.

16:58

Default images

Zainteresovani fotografi, profesionalci i amateri, mogu da pošalju do 5. maja najviše tri svoje fotografije na mejl davidpujado@gmail.com. Radovi odabrani od strane katalonskog fotografa Danijela Pujada biće štampani u formatu 50x40.

Otvaranje izložbe zakazano je za 16. maj, a svi zabrani radovi biće izloženi u džez klubu Čekaonica.

-- Pročitajte i Oktobarski salon 2013: Umetnost pripad svima --
Foto: Huan Pablo Delgado Berman
U Čekaonici su trenutno izložene fotografije Huana Pabla Delgada “Savremeni pejzaži”, koje posetioci kluba mogu pogledati do 15. maja.

“Projekat ‘Savremeni pejzaž’ koristi fotografiju sa ciljm da pokaže kako smo mi, kao ljudska bića , modifikovali prirodu koja nas okružuje . Fokus projekta je na očiglednom prisustvu spoljašnjih faktora koji narušavaju osnovne principe života na Zemlji i pokazuje samodestruktivnu tendenciju društva XXI veka”, navodi kustos izložbe David Pujado.

Huan Pablo Delgado Berman (1982) je meksički fotograf rođen u Meridi, Jukatan, a odrastao je u Siudad del Karmen (Ciudad del Carmen), Kampeče. U Kampeči je diplomirao na Fakultetu za Medije i komunikacije. Učestvovao je na nekoliko grupnih izložbi u Meksiku, Americi, Austriji i na Kubi, a samostalne izložbe imao je u Kampeči (Merida), Beču i Beogradu. Dobitnik je i nekoliko nagrada u ovoj oblasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: