Kultura

Subota, 24.02.2024.

20:57

Popularnoj seriji stiže pojačanje: Eva Longorija rame uz rame sa holivudskim legendama FOTO/VIDEO

Pripreme za četvrtu sezonu popularne serije "Only Murders in the Building" su uveliko u toku.

Izvor: B92

Popularnoj seriji stiže pojačanje: Eva Longorija rame uz rame sa holivudskim legendama FOTO/VIDEO
Foto: Profimedia

Serija je stekla veliku bazu fanova odmah po prikazivanju prve sezone 2021. godine, a pored sjajne radnje za to su definitivno zaslužni glumici, te su se pored svetske zvezde Selene Gomez, u glavnim ulogama našle i holivudske legende Stiv Martin i Martin Šort.

Nakon tri sezone fanove je krajem oktobra prošle godine oduševila vest da je i četvrta sezona u pripremi, a sada stiže još detalja, prenosi Deadline.

Veliko interesovanje za seriju i sjajna radnja obezbedili su pojavljivanja još sjajnih glumaca u trećoj sezoni, te su se pored stalne postave u gostujućim ulogama našli i Meril Strip, Džesi Vilijams, Pol Rud, Ešli Park i Linda Emond.

Sada su za četvtu sezonu najavljena još dva velika imena, a jedna od njih je i Eva Longorija. Eva se na male ekrane vraća prvo u seriji "Land of Women", a sada i ulogom u "Only Murders in the Building".

Njoj se priključiti i holivudska zvezda Moli Šenon, a u svoju ulogu iz treće sezone se vraća i Meril Strip.

Najveću promenu četvrte sezone predstavlja selidba radnje iz Njujorka u Los Anđeles, a ovim povodom se oglasio i direktor Hulua kako bi podelio svoje uzbuđenje.
"Jako sam uzbuđen što će Stiv, Martin i Selena uzeti mali odmor od svoje zgrade i doći u Los Anđeles", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: