Stiven Sigal: "Snimanje dokumentarca o Donbasu teče sporo"

Glumac Stiven Sigal izjavio je danas u Moskvi da snimanje dokumentarnog filma o događajima u Donbasu teče veoma sporo.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 18.03.2023.

17:13

Stiven Sigal:
Foto: EPA-EFE/ALEXEI DRUZHININ

"Vrlo polako", rekao je Sigal, odgovarajući na pitanje tokom konferencije za novinare u čast ceremonije otvaranja Sveruskog aikido centra Tajfun, izveštava RIA novosti.

Ranije je vršilac dužnosti šefa samoproglašene DNR Denis Pušilin na svom Telegram kanalu saopštio da Sigal snima dokumentarac o ratu u Donbasu. Sigal je naveo da bi na novim projektima mogao da počne da radi kada se završi specijalna vojna operacija u Ukrajini.

On je novinarima rekao da su najlepša stvar u Rusiji njeni ljudi.

"U Rusiji me ništa ne iznenađuje, a najlepša stvar su ljudi", rekao je Sigal.

U novembru 2016. godine ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je ukaz kojim se Sigalu daje rusko državljanstvo. U avgustu 2018, Sigal je postao specijalni predstavnik ruskog Ministarstva spoljnih poslova za humanitarne odnose između Moskve i Vašingtona. Nedavno je Putin glumca odlikovao i Ordenom prijateljstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: