Reditelj serije "The Last of Us": "Na prevaru sam uvukao ljude da gledaju gej romansu" VIDEO

Poslednja, treća epizoda HBO-ove serije "The Last of Us" izazvala je gomilu reakcija zbog izmenjene priče o Bilu i Frenku, odnosno, činjenici da su dvojica likova iz videoigre u seriji gej par.

Kultura

Izvor: index.hr

Četvrtak, 02.02.2023.

17:49

Reditelj serije
Foto: Profimedia/ © 2019 NPA/The Grosby Group

Epizoda, u kojoj je fokus prebačen s Džoela i Eli na Bila i Frenka, kod velikog je dela publike proglašena možda i najboljom do sada, a delu se nije svideo izmijenjeni scenario. Reditelj treće epizode Piter Hoar objasnio je kako je gledaoce "na prevaru" uvukao u to da gledaju gej romansu dvojice likova i fokusiraju se na njihovu priču.

"Nekada treba na prevaru uvući ostatak sveta da vide ovakve scene pre nego što krenu da komentarišu i zaključuju. Mislim da ljudi sada možda da razumeju da je to realnost. To je sve ljubav", rekao je Hoar, koji je takođe gej.

"Bil, kojeg glumi Nik Oferman, komplikovana je ličnost i teško bi prošao kao gej osoba u stvarnosti. Ali nije sve tako binarno. On je čovek koji nikada nije spoznao sebe. Živeo je u svetu u koji nije imao poverenja. Živio je s majkom godinama, a onda je ona umrla i on je dobio kuću za sebe. Izolovao se od sveta i na kraju postao sredovečan čovek koji se zaljubi u drugog muškarca. Takvo nešto se ne vidi svaki dan", zaključio je Hoar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

149 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: