Nastavak "Dine": Zvezda Bondovih filmova u ulozi Ledi Margo

Lea Sejdu, koju smo nedavno gledali u horor filmu Dejvida Kronenberga "Crimes of the Future" i u poslednjem filmu Danijela Krejga o Džejmsu Bondu "No Time to Die", sada je u pregovorima da igra lik Ledi Margo u nastavku filma "Dina", koji je druga polovina dvodelne adaptacija romana Frenka Herberta, u režiji Denisa Vilneva.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 24.06.2022.

13:05

Nastavak
Foto: Profimedia

"Dedlajn" napominje da je u Herbertovom romanu lik Ledi Margo "dugogodišnja sluškinja Sestrinstva".

U prvoj polovini priče Ledi Margo nema veliku ulogu, da bi u drugom delu dobila ogroman prostor i verovatno je to jedan od razloga zašto su se producenti odlučili za glumačku zvezdu u usponu Leu Sejdu.
Očekuje se da će "Dune: Part Two" biti u produkciji ove jeseni, a cilj je da bude prikazan u bioskopima 20. oktobra 2023. godine.

Pored popularne francuske glumice, u nastavku "Dine" pojaviće se i legenda Kristofer Voken i glumac Ostin Batler koji trenutno osvaja svet sa ulogom kralja rokenrola u filmu "Elvis".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: