Kultura

Četvrtak, 10.03.2022.

08:32

Novi trejler za film Nikolasa Kejdža zaintrigirao publiku VIDEO

Izašao je novi trejler za film "The Unbearable Weight of Massive Talent", film koji se snimao u Dubrovniku i okolini, a u kojem glavnu ulogu ima Nikolas Kejdž.

Izvor: B92

Novi trejler za film Nikolasa Kejdža zaintrigirao publiku VIDEO
Foto: Profimedia

Za sada stižu samo pohvale za ovaj film.

"Izgleda baš dobro", "Verujte, Nikolas Kejdž će jednog dana dobiti nagradu za životno delo", "Jedva čekam", "Nikolas Kejdž je legenda", "Ovo je najiščekivaniji film u ovoj godini", samo su neki od komentara ispod novog trejlera.

U filmu glume i Pedro Paskal i Nil Patrik Haris, koji glumi Kejdžovog agenta. U filmu se pojavljuju i Šeron Horgan, Lili Šin, Tifani Hejdiš i Ajk Barinholc. Kejdž u filmu glumi samog sebe, glumca kome propada karijera i koji je zbog toga prisiljen da prihvati posao od million dolara - da dođe na rođendan bogatog obožavaoca. Nikolas Kejdž se zatim nađe u situaciji da, kako bi spasao sebe i svoje voljene, mora da postane svaki od najpoznatijih i najlegendarnijih likova koje je tokom karijere odigrao u filmu, ali kao stvarni Nikolas Kejdž.

Neke od lokacija u Hrvatskoj na kojima je film sniman prošle godine su vila Šeherezada, Umetnička galerija, Konavle i Cavtat. Premijera filma planirana je za 22. april 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: