Krimi-komedija "Četiri ruže" otvara Valter fest

Film reditelja Vasilija Nikitovića "Četiri ruže" svečano će otvoriti filmski festival u Mladenovcu - Valter fest u četvrtak 24. oktobra.

Izvor: B92
Podeli

Posle festivalskih projekcija na Filmskom festivalu scenarija u Vrnjačkoj banji i Filmskim susretima u Nišu, "Četiri ruže" biće predstavljene publici na drugom regionalnom filmskom festivalu u organizaciji Centra za kulturu i turizam Mladenovac (24-27.10.).

Radnja filma, čiji scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, odvija se pod okriljem beogradske noći u klubu koji će kao magnet privući galeriju likova željnih lake love, dobrog provoda i bezbrižnog jutra. U centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, naći će se jedan običan čovek.

U pokušaju da pobegne iz tog sveta, on shvata da će uspeti jedino ako u pomoć pozove ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru. U filmu igraju Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Gagi Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Nada Macanković, Milutin Milošević, Sonja Kolačarić, Dragana Dabović, Tara Toševski, Miljana Popović, Jelena Jokić, Marta Milosavljević, Tihomir Stanić, Jana Milić i drugi.

"Četiri ruže" snimljene su u produkciji Kinooko filma uz podršku Filmskog centra Srbije i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Distributer filma je Filmstar. Premijera "Četiri ruže" zakazana je za 3. decembar u Sava centru, a od 5.12. prikazivaće se u bioskopima širom zemlje.

strana 1 od 21 idi na stranu