Vodimo vas na film "Solan i Ludvig: Misija na Mesec"

Avantura omiljenih filmskih drugara Solana I Ludviga se nastavlja!

Kultura

Izvor: B92

Petak, 18.10.2019.

11:08

Vodimo vas na film
Foto: Promo

Norvešku misiju, koja učestvuje u međunarodnoj svemirskoj trci odlaska na Mesec, predvodi briljantni izumitelj Reodor iz sela Flaklupa.

Uz hrabrog astronauta, vranu Ludviga, zar nešto može poći po zlu? Pa zapravo i može, čak dosta toga. U neustrašivoj misiji, na brodu se pronalaze skriveni putnici, razotkrivaju se tajni planovi i ništa ne ide po planu. Ludviga i njegovog prijatelja ježa Solana očekuju brojna iznenađenja tokom njihovog putovanja na Mesec.

Troje najbržih čitalaca koji pošalju svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) na mejl lifestyle@b92.net dobiće po dve karte za ovaj film koji se daje danas u 17.30 u Kombank dvorani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: