Najjeziviji film ikada: Gledaoci užasnuti zvukom iz horora / VIDEO

Film "Hereditary" smatra se jednim od najstrašnijih horora, a osim sjajnog scenarija donosi jezive zvuke koji su uspeli da preplaše gledaoce.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 20.06.2018.

21:16

Najjeziviji film ikada: Gledaoci užasnuti zvukom iz horora / VIDEO
Foto: Youtube Printscreen /

Među najišekovanijim filmovima ove godine je svakako horor Hereditary koji je najavljen kao najjeziviji film do sada.

Iako poseduje jedinstvenu atmosferu, koja balansira između uznemirenosti i odvratnosti radnju, svetskoj publici je najviše prestrašio zvuk koji pravi devojčica – kliktanje jezikom.

Režiser i scenarista Ari Aster iz Njujorka se oglasio nakon buke koja se digla zbog zvuka kliktanja jezika, te objasnio da svakako on dopunjuje film, ali da nije pridavao mnogo pažnje tome. Sve dok nije čuo reakcije gledalaca.

Kako pišu strani mediji, u bioskopima širom sveta ljudi masovno klikću jezicima na projekciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: