Danijel Krejg i Hale Beri u novoj uzbudljivoj krimi-drami

Uzbudljiva kriminalistička drama reditelja i scenariste Deniza Gamzea Erguvena uskoro stiže u bioskope širom sveta. Filmski kritičari predviđaju da je reč o vrhunskom filmskom ostvarenju s Danijelom Krejgom Hale Beri u glavnim ulogama.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 25.02.2018.

08:30

Danijel Krejg i Hale Beri u novoj uzbudljivoj krimi-drami
Foto: YouTube Screenshot

Radnja filma vrti se oko porodice iz južnog Los Anđelesa. Glavna protagonistkinja Mili (Hale Beri), je samohrana majka s osmoro dece, od kojih neka nisu njena.

Ona daje sve od sebe kako bi im pružila što bolji život, iako to izluđuje njene komšije, a naročito Obija kojeg tumači Danijel Krejg.

Međutim, nakon što u gradu izbije ozbiljno nasilje i rasna napetost usled suđenja Rodniju Kingu, Mili i njena porodica naći će se u opasnosti, a Obi će im pružiti pomoć.

Iako se čini da "Kings" donosi priču o borbi porodice, ova drama nosi dublju poruku. Sudeći prema prvom trejleru, publika će u Gamzeovom delu moći da vidi mnogo akcije, što je karakteristično za Krejga, ali i Beri, piše klix.ba.

U filmu glume i Ajzak Rajan Braun, Kevin Kerol, Kirk Balc, Rik Ravanelo, Piter Mekenzi i mnogi drugi.

"Kings" će početi premijerno da se prikazuje 25. aprila ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: