Snima se nova trilogija iz univerzuma "Ratova zvezda"

Kompanija "Dizni" (Disney) poverila je reditelju "Poslednjeg Džedaja" Rajanu Džonsonu osmišljavanje nove trilogije "Ratova zvezda".

Podeli
Reditelj Rajan Džonson (Foto: Gettyimages)
Reditelj Rajan Džonson (Foto: Gettyimages)

"Budući da je scenarista i reditelj 'Poslednjeg Džedaja', Džonson je realizovao moćan film na koji su Lukasfilm i Dizni izuzetno ponosni", objavljeno je na sajtu Star Wars.com.

"U vođenju ove nove trilogije, koja će biti odvojena od sage o Skajvokeru, Džonson će uvesti nove likove iz ugla galaksije, koju 'Ratovi zvezda' nikad nisu istražili."

Na sajtu nema više detalja o toj trilogiji, ali ova vest sugeriše da "Dizni" ima veliko poverenje u Džonsona i uspeh "Poslednjeg Džedaja".

Produkcija "Ratova zvezda" ima burnu prošlost. Otkazan je spinof, koji je trebalo da prati Boba Feta, Garet Edvards je morao iznova da snima mnoge kadrove za "Rogue One", Fil Lord i Kristofer Miler izbačeni su iz filma o Hanu Solou, a Kolin Trevorov otpušten iz Epizode IX.

"Divno smo se proveli sarađujući sa Lukasfilmom i Diznijem na 'Poslednjem Džedaju'", rekli su Džonson i Bergman u zajedničkoj izjavi. "'Ratovi zvezda' su najveća moderna mitologija i smatramo se srećnima što smo joj doprineli. Jedva čekamo da nastavimo rad na novoj seriji filmova."

Film/TV

"Otac me nikada nije gledao iz protesta što sam postao glumac"

Iako ga više ne slavimo, 29.novembar nam je ostao urezan u pamćenju kao Dan Republike. Jedan od najpoznatijih umetnika sa prostora bivše Juge svakako je Rade Šerbedžija, koji ističe kako je u Jugoslaviji bio srećan. U intervjuu za "150 minuta" priča o ljubavi, deci, ulogama i nastavku autobiografije.

Film/TV sreda 29.11. 16:27 Komentara: 4

Stara igra, novi svet i nova pravila: "Džumandži: Dobrodošli u džunglu"

Film "Džumandži: Dobrodošli u džunglu" stiže u domaće bioskope 28. decembra, a do tada pogledajte ovaj kratki video o snimanju nastavka kultne avanture i vidite na koji način su Dvejn Džonson i ekipa filma odali počast preminulom, originalnom junaku, Robinu Vilijamsu i Džumandži svetu koji je iza sebe ostavio, kao i zašto će ovo biti najbolji porodični film ove zime.

Film/TV sreda 29.11. 14:07 Komentara: 5
strana 1 od 35 idi na stranu