Snima se nova trilogija iz univerzuma "Ratova zvezda"

Kompanija "Dizni" (Disney) poverila je reditelju "Poslednjeg Džedaja" Rajanu Džonsonu osmišljavanje nove trilogije "Ratova zvezda".

Podeli
Reditelj Rajan Džonson (Foto: Gettyimages)
Reditelj Rajan Džonson (Foto: Gettyimages)

"Budući da je scenarista i reditelj 'Poslednjeg Džedaja', Džonson je realizovao moćan film na koji su Lukasfilm i Dizni izuzetno ponosni", objavljeno je na sajtu Star Wars.com.

"U vođenju ove nove trilogije, koja će biti odvojena od sage o Skajvokeru, Džonson će uvesti nove likove iz ugla galaksije, koju 'Ratovi zvezda' nikad nisu istražili."

Na sajtu nema više detalja o toj trilogiji, ali ova vest sugeriše da "Dizni" ima veliko poverenje u Džonsona i uspeh "Poslednjeg Džedaja".

Produkcija "Ratova zvezda" ima burnu prošlost. Otkazan je spinof, koji je trebalo da prati Boba Feta, Garet Edvards je morao iznova da snima mnoge kadrove za "Rogue One", Fil Lord i Kristofer Miler izbačeni su iz filma o Hanu Solou, a Kolin Trevorov otpušten iz Epizode IX.

"Divno smo se proveli sarađujući sa Lukasfilmom i Diznijem na 'Poslednjem Džedaju'", rekli su Džonson i Bergman u zajedničkoj izjavi. "'Ratovi zvezda' su najveća moderna mitologija i smatramo se srećnima što smo joj doprineli. Jedva čekamo da nastavimo rad na novoj seriji filmova."

Film/TV

"Maratonci su u Jugoslaviji bili samo komedija"

Moj film je u Jugoslaviji prihvaćen kao apsolutna komedija i tek kad je prikazan na svetskim festivalima, tamošnji kritičari su prepoznavali u njemu ozbiljnu političku kritiku društva, kazao je Tanjugu Slobodan Šijan, reditelj filma "Maratonci trče počasni krug", čija je digitalizovana verzija prikazana sinoć u Jugoslovenskoj kinoteci.

Film/TV subota 21.04. 09:20 Komentara: 17
strana 1 od 1516 idi na stranu