Zašto se Sersej i Bron nikada ne pojavljuju zajedno u istoj sceni?

Mnoge zvezde popularne serije "Igra prestola" srele su se na snimanju prvi put tek u ponedeljak, u poslednjoj epizodi sedme sezone.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 30.08.2017.

11:50

Zašto se Sersej i Bron nikada ne pojavljuju zajedno u istoj sceni?
Foto: YouTube screenshot

Pre nego što je Sersej Lanister stigla da se upozna sa Džonom Snouom i Deneris Targarjen, Bron je sa Podrikom napustio scenu.

Da postoji dobar razlog za to može se zaključiti na osnovu pisanja britanskog Telegrafa iz 2014. godine, prema kojem se navodi da su se glumica Lena Hedi (Sersej) i glumac Džerom Flin (Bron) zabavljali 2002. godine. Njihova veza se završila burno i zato sada odbijaju da sarađuju jedno s drugim.

Srećom po producente "Igre prestola", malo je razloga za njihovu međusobnu saradnju. Osim Džejmija Lanistera, koji ih povezuje, ovi likovi nemaju ništa zajedničko. Sersej je kraljica plemićkog roda, koja ne mari za ljude sa manje povlašćenom pozadinom poput Brona, prenosi News.com.au.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: