Bez Eme u "50 nijansi"

Glumica Ema Votson, poznata po ulozi Hermione Grejndžer u serijalu filmova o čarobnjaku Hariju Poteru, demantovala je medijske navode da će igrati ulogu studentkinje Anastazije Stil u filmskoj adaptaciji erotskog romana ''Pedeset nijansi - Siva'' E. L. Džejms.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2012.

17:43

Default images

Zvezda ''Hari Potera'', koja je imenovana prošle nedelje za ''prvu u trci'' za ulogu najvne studentkinje rekla je za ''Entertejmnt vikli'' da ona čak nije ni pročitala bestseler E.L. Džejms.

''Nisam pročitala knjigu ni scenario, ništa'', rekla je ona. ''Postoji mnogo filmova za koje glumci budu vezivani, a ja čak nikada nisam primila ni telefonski poziv'', istakla je ona.

Votsonova je dodala da je je mnogo njenih prijatelja pitalo o ulozi u ''Pedeset nijansi'' nakon što je ta vest objavljena u medijima prošle nedelje.

''Mojim prijateljima sam objasnila da ako postoji 60 vesti o tome na internetu to ne znači da je vest tačna'', rekla je glumica.

Roman ''Pedest nijansi - Siva'' prati naivnu studentkinju koja sklapa seksualni pakt sa misterioznim biznismenom, a sada obara tiražne rekorde prodaje širom sveta.

Za ulogu Stilove koja je jedna od najtraženijih uloga danas u Holivudu zainteresovane su glumice Ema Roberts, Ešli Benson i Lusi Hejl.

Za ulogu Kristijana Greja, biznismena koji uvodi Stilovu u svet seksualnih igara, medju favoritima su Rajan Gosling, Ijan Somerhalder, Majkl Fasbender, Kris Pajn i Aleksander Skarsgard.

Holivudska glumica Andjelina Džoli pominje se kao potencijalni reditelj filma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: