„Divan dan“ - novi singl grupe Kristali

Beogradski bend Kristali predstavio je novi singl za pesmu "Divan dan". Ova pesma je prvi singl grupe nakon studijskog albuma Samo bluz (PGP RTS, 2013).

Izvor: B92

Sreda, 04.06.2014.

10:55

Default images

Ovaj radijski singl uvod je u novi album grupe Kristali za koji se uveliko spremaju pesme. Singl je snimljen u studiju Qvart, pod producentskom palicom Zorana Timotijevića.

"Svim fanovima želimo ispunjeno i zabavno leto, uz novi singl 'Divan dan'", navodi se u saopštenju benda.

Kristali će u narednom periodu biti koncertno aktivni, prvi u nizu koncerata je 7. jun i Srpski Pab u Čačku, nakon toga svoju humanu stranu će pokazati na velikom humanitarnom koncertu "Noć za pomoć", 10. juna u beogradskom Domu omladine, dok će u Zrenjaninu nastupiti 27. juna u klubu Zeleno zvono.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: