Iz Štrebera u Simpsonove: Novi projekat holivudske zvezde

Džim Parsons, zvezda serije Štreberi, debitovao je u Simpsonovima.

Izvor: B92

Sreda, 26.02.2020.

11:16

Iz Štrebera u Simpsonove: Novi projekat holivudske zvezde
Foto: GettyImages, Dia Dipasupil

Džim je u novoj epizodi Simpsonovih pokušao da nam proda ideju o kriptovalutama, a usput se i hvalio time koliko je novca zaradio od Štrebera. Radnja se odvija tako što Liza intervjuiše profesora Frinka o njegovoj valuti frinkoin i o tome kako je postao najbogatiji čovek u Springfildu. Gospodin Barns, naravno, nije baš srećan zbog toga nakon što je decenijama bio na vrhu, pa pokušava da se vrati na mesto koje mu "pripada".

Kada Liza pita Frinka kako rade kriptovalute, on joj pokazuje video-snimak Džima Parsonsa koji se hvali time što "dok ljudi misle da je štreber, on je u stvari super".

Nova uloga u Simpsonovima je samo jedan od mnogih novih projekata za Parsonsa, koji pokušava da skine sa sebe "žig Šeldona Kupera", piše britanski "Metro".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: