Josipa Lisac uskoro u Beogradu: "Najvažniji su ljudi"

Muzička diva Josipa Lisac održaće koncert 14. februara u beogradskom Centru "Sava". Na Dan zaljubljenih, Josipa proslavlja svoj 70. rođendan, ali je njoj bitnije što će 14. februar 2020. godine biti još jedna prilika da se ponovo sastane sa beogradskom publikom u regionalno prestižnoj dvorani.

Izvor: B92

Petak, 12.07.2019.

13:30

Josipa Lisac uskoro u Beogradu:
Foto: Mare MIlin

"Ambijent je lep - prekrasna dvorana Sava centra. Ali, to je dekoracija. Najvažniji su ljudi, najvažnija je energija, spoj prijateljstava kroz muziku, što se rađalo i negovalo godinama. Uvek je to najvažnije. Publiku i mene povezuje obostrano poštovanje. I mnoge nove generacije su pristigle. A ja sam ih zagrilila i oni su mene zagrlili", rekla je Josipa.

Od samog početka unikatna, vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalnog stila, Josipa i danas nastoji uživo sa svojim pratećim bendom da ponudi neka nova čitanja bezvremenih hitova kakvi su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"...

"Recimo, 'Magla' svaki put drugačije traje, malo se zaigraš, zaneseš. drugačiji je solo... Neko će reći pesma se jako puno promenila. Nije se pesma promenila, već aranžman... Ja pesmu mogu da pevam sama, u pratnji jednog ili pet instrumenata, uz simfonijski orkestar. Muzičari sa kojima sarađujem su otvoreni, tako da ništa neće biti isto, a možda se negde nešto i ponovi. Muzička sloboda i igra na sceni su bitni", objašnjava Josipa.

Ulaznice za beogradski koncert Josipa Lisac 14. februara već su u prodaji i koštaju 1.800, 2.100, 2.500 i 2.800 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: