Četvrtak, 20.10.2016.

13:49

Dreamhack najavio 9 CS:GO turnira u sledećoj godini

Organizacija Dreamhack prva obeležila kalendar iduće godine sa 9 turnira.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Dreamhack najavio 9 CS:GO turnira u sledećoj godini
Foto: Dreamhack

U trci za datume održavanj turnira u 2017. godini, organizacija Dreamhack je najavila devet nezavisnih Counter Strike: Global Offensive turnira u sledećoj godini.

Svaki od najavljenih turnira će imati 8 pozvanih timova pored otvorenih kvalifikacija i imaće nagradni fond od 100.000 dolara. Ovi CS:GO turniri će se održati u 6 različitih zemalja.

Dreamhack turniri će 2017 godinu započeti u Lajpcigu u Nemačkoj a Dreamhack Winter u Švedskoj će zaokružiti ovih devet turnira.

“Sa konstantnim rastom i statusom najtraženijeg esport naslova na našim festivalima, za nas je prirodan potez da svi Dreamhack Open turniri sadrže CS:GO igru kao osnovu.” - izjavio je Mark Vinter, menadžer DreamHack Open. “Za nas je važno da DreamHack Open ostane otvoren, i da novi i mladi timovi imaju šansu da se kvalifikuju i takmiče. U isto vreme, nastavićemo da direktno pozivamo timove bazirano na njihovom učinku”.

Kompletnu listu DreamHack Open turnira u 2017. godini možete pogledati ovde.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: