Petak, 19.05.2017.

16:28

TNC Pro Team i Team Liquid čekaju protivnike

Za sada Liquid i SEA tim izgledaju dominantno na turniru, očekuju protivnike na prvom koraku koji sa sobom nosi direktnu eliminaciju.

Izvor: KlanRUR

TNC Pro Team i Team Liquid čekaju protivnike

Posle dva takmičarska dana, grupna faza na LAN delu turnira u Šangaju, sezone dva StarLadderovog i-League Invitationala, približavamo se raspletu. TNC Pro Team i Team Liquid su dominirali u svojim grupnim mečevima, pa posle postignutih savršenih skorova, sa 4:0, obe ekipe očekuju protivnike u polufinalu.

Na turniru učestvuju direktno pozvani Team VG.J, Newbee, Team Liquid, TNC Pro Team, Team Faceless i Alliance dok su im se kroz kvalifikacije pridružili Invictus Gaming i Vega Squadron. Nijedan predstavnik američke Dota 2 ne učestvuje na turniru.

TNC je u grupama savladao iG sa ubedljivih 2:0 i posle dosta brzih partija, a ovaj tim je i demonstrirao koliko je SEA Dota napredovala šetajući jednu od najjačih kineskih ekipa po mapi i namećući svoje uslove borbe. Sa 2:0 je pala i Alijansa, koja se žestoko branila u finalu, ali laka postavka njihovog tima sa Chaos Knightom kao jedinim “teškim” herojem je poklekla u lejt gejmu i već u drugom meču je Alijansa bila u nemogućnosti da se psihički vrati u meč.

Team Liquid je na drugoj strani ekspresno pregazio Faceless sa 2:0 posle ukupno pedesetak minuta borbe, a videli smo čak i novog Earthshakera kao PA counter u rukama Miracle-a. Možda njegov uticaj na igru nije bio toliko neverovatan, ali je ipak bilo prokleto zanimljivo ponovo gledati Earthshakera i to na core poziciji.

Pala je i Vega Squadron sa 2:0 posle opet samo pedesetak minuta borbe koliko je bilo potrebno Liquidu da pregazi CIS tim, a čak je delovalo da i pauze zbog tehničkih problema traju duže od samih mečeva.

Vega i Alijansa za sada drže druga mesta u grupama, ali rasplet ćemo zaista videti sutra, gde će prvo iG i VG.J, kao i Faceless i Newbee odlučiti o tome ko izlazi na megdan ovim ekipama u borbi za drugo mesto u grupi, i prolaz u polufinale. Na programu je sutra četiri susreta.

Turnir ima nagradni fond od 100 000$.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: