Kultura

Petak, 25.07.2008.

10:00

Godišnja izložba dizajna u Beogradu

Izložba “AIGA: 365” biće postavljena 29. jula u 19 časova u galeriji "O3one" u okviru ovogodišnjeg Belefa.

Izvor: B92

Default images

Izložba "AIGA: 365" sastoji se od oko sto izabranih radova u svim disciplinama dizajna i strategija (grafički dizajn, advertajzing i korporativni dizajn, editorijal dizajn, eksperimentalni dizajn i druga polja). U ovu izložbu uvršćen je Publikum kalendar 2007, koji je kreirala čuvena američka dizajnerka Pola Šer, inspirisana ćirilicom, a tu su i radovi dizajnera i studija kao što je Stefan Sagmajster, "Pentagram Dizajn", "New York Times" magazin, "ESPM" magazin, dizajn kompanije "Thirst" i mnogih drugi

Izložba predstavlja jednstvenu priliku da se publika u Beogradu upozna sa samim vrhom produkcije sa polja grafičkog dizajna koja se odvija na najdinamičnijem tržištu u svetu, a prvi put je bila postavljena u "AIGA" Nacionalnom dizajn centru, u Njujorku, u januaru i februaru 2008.

Veče otvaranja biće propraćeno i specijalnom prezentacijom koju će održati Gabriela Mirenski, direktor "AIGA" Nacionalnog dizajn centra u Njujorku, koja će predstaviti publici ovo najstarije i najbrojnije profesionalno udruženje grafičkh dizajnera na svetu.

Izložba će biti otvorena do 5. avgusta 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: