Petak, 22.05.2015.

07:50

Saobraćaj otežan zbog mokrih puteva

Česti pljuskovi praćeni pojačanim vetrom, a povremeno i gradom otežavaju saobraćaj.

Izvor: Beta

Default images
Foto: Freeimages.com

Vozači se upozoravaju da voze oprezno zbog odrona na putevima kroz šumska područja, klisure ili stenske useke, saopštio je Auto-moto savez Srbije

Do 26. maja u periodu od 07.00 do 18.00 časova, zbog radova na redovnom održavanju biće izmenjen režim saobraćaja na delu državnog puta I A reda broj 1 (autoput E-75), na delu od petlje Velika Plana do petlje Požarevac, u smeru Niš-Beograd.

Za vreme radova će biti zatvorene vozna i zaustavna traka, a saobraćaj će se obavljati preticajnom trakom.

Do 31.05.2015. na državnom putu I A reda broj 1, deonica od petlje Vodanj do petlje Mali Pozarevac, u oba smera, u periodu od 07.00 do 17.00 časova izvodiće se radovi na košenju i sakupljanju trave u punom i srednjem pojasu autoputa.

Zbog radova na obilaznici oko Beograda izmenjen je režim saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1, na obilaznica oko Beograda kod petlje Batajnica u dužini od 4,3km. Radovi se odvijaju desnom stranom autoputa u smeru Novi Sad-Beograd, dok će se saobraćaj obavljati levom stranom autoputa i to dvosmerno.

Od 28.04.2015.g. na državnom putu I A reda broj 1, (autoput E -75) zbog radova na deonici od petlje „Zmaj“ do naplatne stanice „Beograd“ na Bubanj Potoku, na delovima autoputa koji obezbeđuju nosače portala i polu-portala, u vremenu od 09.00 do 17.00 časova, (svakog dana, ukoliko vremenski uslovi dozvole), biće na snazi izmena režima saobraćaja.

Tokom radova za saobraćaj će biti zatvore zaustavna kolovozna traka a saobraćaj će se odvijati voznom i brzom trakom.

U vremenskom periodu od 07.00 do 19.00 časova, nastavljaju se radovi na sanaciji kolovoza na državnom putu I A reda, kod petlje „Dobanovci“, u smeru Beograd-Šid.

Radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na delu državnog puta I A reda broj 1, (autoput Beograd-Niš), kod Aleksinačkog Bujmira, zbog klizišta za saobraćaj je zatvoren smer Niš - Beograd.

Zbog izgradnje koridora 10, na delu auto-puta E-75 saobraćaj je preusmeren na paralelne puteve kod Grdelice, na deonici Vladičin Han - Vranje, između Poloma i Prevalca i kod Gramađe.

Saobraćaj je izmenjen na državnom putu I B reda br.15, kod fabrike Trivit u Vrbasu.

Do 23. maja, od 07.00 do 15.00, izmenjen je režim saobraćaja na državnom putu I B reda broj 44, deonica Predejane-Vladičin Han, usled radova na redovnom održavanju tunela Kržince, Manajle i Ličin Dol.

Usled pojave klizišta došlo do izmene režima saobraćaja na državnom putu I B reda broj 21, deonica Petrovaradin-Irig.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: