Hronika 0

16.06.2024.

20:21

Dečak u komi: Ovo su detalji nesreće na Kalemegdanu

Dečak (11) koji je sinoć oko 21.10 sati pao sa tvrđave Kalemegdan, trenutno se nalazi u veštačkoj komi u Urgentnom centru.

Izvor: Blic.rs

Dečak u komi: Ovo su detalji nesreće na Kalemegdanu
Baloncici/Shutterstock.com

Podeli:

Kako  saznaje "Blic", dečak je vozio bicikl u kalemegdanskom parku i pao je sa visine od tri metra.

Usled pada zadobio je teške telesne povrede.

Sanitetom Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar.

"Prolaznici su čili krik mališana"

"Bilo je veče i park na Kalemegdanu je bio pun, ali niko nije primetio trenutak kada se dečak biciklom popeo na zid tvrđave. Nažalost, nije retkost da na ovaj način voze bicikl na tvrđavi, ne shvatajući da tako rizikuju svoj život. Prolaznici kažu da su čuli samo krik mališana koji je po svemu sudeći pao na glavu. Odmah je obaveštena Hitna pomoć, lekari su brzo stigli i mališan je sanitetskim vozilom prebačen u Urgentni centar gde je zbog teških povreda glave uveden u indukovanu komu", rekao je izvor iz policije.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Eksplozije kod Kragujevca

Tim za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava u kamenolomu Straževica kod Kragujevca uništio je još jedno neeksplodirano ubojito sredstvo, minobacačku minu 45 mm.

14:36

18.7.2024.

1 d

Društvo

Akva park u Jagodini dobija novi tobogan

Gradska uprava za društvene delatnosti, opšte, normativne i zajedničke poslove grada Jagodine raspisala je tender za nabavku vodenog tobogana sa ugradnjom i montažom za potrebe Akva parka u ovom gradu.

13:44

18.7.2024.

1 d

Podeli: