Četvrtak, 23.04.2009.

20:05

Preseljeno 13 romskih porodica

U Orlovsko naselje u Mirijevu preseljeno je 13 romskih porodica iz Vojvođanske ulice i porušenih baraka u Bloku 67 na Novom Beogradu.

Izvor: Beta

Default images

U Orlovsko naselje preseljene su porodice koje imaju sa prebivalištem u Beogradu, navodi se u saopštenju Gradske uprave. Svih 13 porodica smešteno je u stambene mobilne objekte koje je obezbedio Grad Beograd.

Ti objekti priključeni su na gradski vodovod, električnu mrežu, imaju obezbeđen mokri čvor sa tuševima, a po svim propisima urađena je i kanalizacija, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Do ovog naselja napravljen je i novi put, dodaje se u saopštenju.

Novim stanovnicima Orlovskog naselja biće obezbeđena zdravstvena zaštita, a svoj deci biće omogućeno redovno pohađanje školske nastave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: